Zapoznaj się z naszym przepisem, który jest prosty i szybki w przygotowaniu. Z pewnością polubisz ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni i oddziel żółtka od białka. Włóż do miski same żółtka oraz cukier i ubijaj te składniki do momentu osiągnięcia pienistej konsystencji.
Białą czekoladę rozpuść w mikrofalówce. Teraz dodaj masło, ekstrakt wanilinowy, czekoladę oraz mleko. Przesiej mąkę i dodaj ją wraz z proszkiem do pieczenia.
Teraz mieszaj, aż powstanie lekkie ciasto. Teraz wytrzyj patelnię do ciasta masłem i całość obsyp bułką tartą.
Do tak przygotowanego naczynia wlej jedynie połowę ciasta i posyp je pokruszonymi ciasteczkami. Możesz je też wmieszać w ciasto.
Teraz wlej do blaszki pozostałą część ciasta i włóż tak przygotowaną substancję do rozgrzanego piekarnika. Należy piec ciasto przez około 45 minut.