Najtrudniejszą częścią jest zrobienie odpowiedniej konsystencji kremu, która zamienia się w soczystą bezę. Dzięki temu nadzieniu smakołyk okazuje się zarówno delikatny, jak i chrupiący. Dzieciom i dorosłym smakuje ten pyszny smakołyk. Czas, abyś Ty też tego posmakował!
Masło dobrze schłodzić, zetrzeć i wymieszać z mąką, dodać sok z cytryny, śmietanę i żółtka. Zwiń ciasto w kulkę i wstaw do lodówki na 1-2 godziny.
Ubij schłodzone białka z cukrem i wanilią. Ciasto podziel na 3 części, każdą rozwałkuj i posmaruj kremem proteinowym.
Podziel warstwy ciasta na trójkątne sekcje. Uformuj bułeczki, zwijając trójkąty od szerokiej krawędzi do ostrego rogu.
Ułóż bułeczki na blasze wyłożonej pergaminem i piecz w 180 stopniach na złoty kolor. Schłodzone elementy posyp cukrem pudrem.