Składniki:
200g pieczarek
2 ogórki
2 jajka
2 łyżki jogurtu naturalnego lub majonezu
Przyprawy do smaku
Masło do smażenia
Sposób przygotowania:
Grzyby można pokroić na cztery części. Usmaż grzyby na maśle. Jajka ostudzić, a następnie ugotować. Jajka obrać i pokroić w kostkę. Ogórek pokroić na większe kawałki. Wymieszaj wszystkie składniki w misce. Dodaj majonez lub jogurt do smaku. Wymieszaj wszystkie składniki razem i dopraw solą i pieprzem, jeśli trzeba. Smacznego.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Szynkę pokroić na małe kawałki. Pieczarki pokroić w paski. Ser zetrzeć na tarce. Obierz czosnek i wyciśnij go. Na maśle podsmażyć osobno pieczarki i szynkę. Połączyć usmażone składniki z serem, czosnkiem, musztardą, jogurtem i przyprawami. Doprawić według uznania. Smacznego