Gruzińskie ogórki to niskokaloryczna, pyszna przekąska.
Ogórki są w sezonie!!! To czas na ogórki gruzińskie dla tych, którzy nie lubią słodkich przekąsek.
Co sprawia, że ta przekąska jest wyjątkowa i różni się od innych? Gruzińskie ogórki znane są z intensywnego smaku i aromatycznego zapachu. Są szybkie w przygotowaniu i można się nimi cieszyć już następnego dnia! Nie zwlekaj! Przygotuj danie już teraz i zaskocz swoją rodzinę aromatem ogórków w posiłku.

Składniki potrzebne do przygotowania
- Trzy ząbki czosnku
- 0,5 pęczka kolendry
- 1 łyżeczka cukru
- Kminek – 0,5 łyżeczki
- Sól 0,75 łyżeczki
- Ostra papryka – 0,5 łyżeczki
- 1kg ogórków
Przygotuj przekąskę
Sól, czerwoną paprykę, cukier i kminek należy zmielić przed wymieszaniem składników.

Umyj ogórki przed pokrojeniem ich na równe kawałki. Następnie przenieś je do pudełka. Konieczne będzie przykrycie ogórków odpowiednią pokrywą. Pokrojone paski doprawić resztą składników i rozgniecionym czosnkiem.
