Ulga w objawach już po 3 dniach stosowania: Syrop na kaszel z marchwi i miodu.
Walkę organizmu z chorobą warto wspomóc naturalnymi metodami i przygotować skuteczny syrop.
Składniki
Do przygotowania syropu potrzebny jest:
- miód: 4 łyżki
- marchew: pół kilograma
- woda
Sposób przygotowania
Marchew dokładnie umyć i gotować w garnku napełnionym wodą tak długo, aż będzie miękka. Następnie należy przełożyć ją do miski i utrzeć mikserem lub ugnieść widelcem. Gdy otrzymamy gładką marchwiową masę wystarczy dodać wodę i miód. Dokładnie wymieszaną miksturę warto umieścić w szklanym słoiku, przykryć pokrywką i włożyć do lodówki. Tak przechowywany zachowa świeżość i prozdrowotne właściwości.

Sposób użycia
- Dorośli: 4 łyżki dziennie
- Dzieci: 4 łyżeczki każdego dnia
