Od teraz tylko tak przygotowuję – Zdradzam sekret jak przyrządzić rybę tak aby była pyszna, soczysta i miękka.
Ryba na obiad. Poznaj siedem prostych sposobów na jej przygotowanie na patelni.
Jeśli zależy Ci na wartościowym posiłku, to najlepszym rozwiązaniem jest ryba. Posiada ona liczne właściwości zdrowotne i odżywcze.

Osoby, które jedzą ich dużo, rzadziej chorują na miażdżycę i nowotwory. Przepisy, które mam w zanadrzu pozwolą Ci przygotować ją szybko i za każdym razem inaczej.
Ryba w chudym cieście.
Składniki:
- szklanka mąki,
- 70 ml wody,
- 0,5 łyżeczki sody,
- sól,
- gałka muszkatołowa,
- ulubione zioła.

Przygotowanie:
Wymieszaj suche składniki, czyli mąkę, sodę, gałkę muszkatołową i przyprawy. Następnie powoli i ciągle mieszając, dolewaj wodę. Najlepsza do mieszania będzie trzepaczka, choć widelec też powinien dać radę. Kiedy masa stanie się jednorodna, zanurz w niej kawałki ryby i usmaż je na mocno rozgrzanym oleju.