Najpierw przygotuj pomarańczową warstw: wlej sok pomarańczowy do garnka. Dodaj 50 g cukru i skrobię kukurydzianą. Bardzo dobrze wymieszaj, aby nie pozostały grudki.
Mieszankę gotuj przez 1 minutę, na małym ogniu, ciągle mieszając. Masa musi zgęstnieć.
Przelej ją do głębokiej, silikonowej foremki. Rozprowadź równomiernie. Pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Przygotuj mleczną warstwę: wlej zimne mleko do garnka z grubym dnem. Dodaj kaszę mannę, 170 g cukru, cukier waniliowy i wiórki kokosowe. Dobrze wymieszaj.
Gotuj mieszaninę przez około 1 minutę stale mieszając na małym ogniu.
Zdejmij z ognia i dodaj miękkie masło, wymieszaj.
Przenieś połowę gotowej masy do formy i rozprowadź równomiernie na pomarańczowej warstwie.